La oss ta deg med på vår reise..
Året er 1927. Det er harde tider. Mellomkrigstid og høy inflasjon. Men klær må man ha, og det er viktig å kle seg skikkelig. Klær skaper mannen, må vite. I et lite hjørnelokale i Bogstadveien 52 sitter en ivrig ung mann bøyd over fargeprøver, stoffprøver, målebånd og knappenåler. En evig studie i kvaliteter, materialer og snitt. Assistenten lar synålen gli hurtig gjennom de mykeste kvalitetsstoffer og stivede skjortekrager. Hendene arbeider med nøyaktig og målrettet presisjon. Hvite skjorter henger på stolte kleshengere med stramme, utskiftbare krager av høy kvalitet i giv akt. Dørene åpnes, og kundene lar ikke vente på seg. Kvaliteten er uovertruffen. Snittet perfekt. Servicen upåklagelig. Intet mindre enn perfekt er godt nok for herr Gunnar Øye.
Forretningens renommé sprer seg raskt blant Oslos herrer. Forretningen vokser, og tar inn flere varer fra eksklusive europeiske og amerikanske motehus for å dekke etterspørselen. Snart er den lille butikken forvandlet til over 500 kvadratmeter moderne herreekvipering som rager stolt på hjørnet av Bogstadveien 52. Stafettpinnen gis videre, sønnen Erik på femogtyve år har gått i god lære. På hundrevis av kleshengere henger utsøkte dresser, skjorter og fritidsklær til byens herrer. Butikken bugner med siste nytt fra nøye utvalgte merkevarer. Han vet akkurat hva han skal se etter. Hvem som oppfyller de ufravikelige kravene til stoffkvalitet, snitt og søm. Han kjenner hver kunde og hver centimeter av butikken. Han viderefører, foredler og fornyer. Forbedrer. Intet mindre enn perfekt er godt nok for herr Erik Øye.
I dag er forretningen fremdeles å finne på det samme hjørnet i den ærverdige hjørnegården som rager stolt i Oslos viktigste handlegate. Den står stødig på fundamentet som en ung mann la for nærmere hundre år siden. Og fortsatt er den fylt med innovativ energi, unik kompetanse og stolt historie. Du kan noen ganger fortsatt få et glimt av Erik Øye der. Men den lyse og eksklusive dameavdelingen vitner om en ny epoke for den folkekjære og tradisjonsrike familiebedriften. Stafettpinnen ligger for lengst stødig i hendene til Eriks to døtre. De vet akkurat hva de skal se etter. Hvem som oppfyller de ufravikelige kravene til stoffkvalitet, snitt og søm. De kjenner hver kunde og hver centimeter av butikken. De viderefører, foredler og fornyer. Forbedrer. For intet mindre enn perfekt er godt nok for søstrene Kari-Anne og Nina Øye.
RING OSS 22 69 34 90
ADRESSE Bogstadveien 52B, 0366 Oslo

Meld deg på vårt Nyhetsbrev