MÅLSØM

EN VERDEN AV MULIGHETER

BESTILL TIME

Målsøm er mer enn en bestemt stil, hvert element i en manns personlige stil kan uttrykkes gjennom målsøm. Utseendet er bygget rundt dine preferanser, kropp og din måte å kle deg på. Denne opplevelsen starter med et møte mellom deg og våre dyktige og erfarene målsømeksperter. Dette er begynnelsen på et plagg som er konstruert rundt deg. Vi tilbyr målsøm fra flere av våre leverandørersom f.eks Ermenegildo Zegna. Hos oss har du muligheten til å få komplette målsydde antrekk  til de mer formelle anledninger med dresser, blazere, skjorter etc. Og til de mer uformelle anledningene,  jeans, overshirt, gensere, sneakers etc.

LUXURY LEISUEWEAR

Ditt valg

Med målsøm får du mulighenten til å sette ditt unike preg på din garderobe. Til syvende og sist er du som bestemmer og vi er der for å hjelpe til, sånn at du får det som du ønsker.

.

Komfort

Målsøm opplevelsen presenteres i moderne nøytrale toner, og tilbyr allsidige lag som setter skreddersydde silhuetter sammen, uansett om du reiser eller slapper av i byen.

Din vintergarderobe

Tilpass vintergarderoben  med et godt utvalg av bemerkelsesverdig myke og isolerende materialer. Hold deg varm i sofistikert stil med et utvalg av parkas, strikkevarer og andre luksuriøse lag.

MADE TO MASSURE TAILORING

Allsidig målsøm

Lag uanstrengte og allsidige målsøm antrekk som tilpasser seg spontaniteten i by livet og overgangen mellom jobb og fritid. Velg i blant annet jeans, overshirt og annet lett yttertøy. 
.

Nye kombinasjoner

Bryt med den klassiske skjorten og slips for en ny formalitet. Denne sesongen inviteres du til å kombinere ditt valg av turtleneck eller annet fint strikketøy under dine skreddrsydde plagg. 

Business as usual

Om du først lager en dress på mål, er det vanskelig å se seg tilbake . Velg i et stort utvalg av stoffer og unike detaljer

EN VERDEN AV MULIGHETER

DIN PERSONLIGE GARDEROBE

ØNSKER DU MER INFORMASJON?

Om det er noe du lurer på i forhold til målsøm står vi klare for å hjelpe deg.

 KONTAKT OSS
Section