z

Vi holder butikken åpen som normalt

z

Søk i våre produkter

    z

    Personvernserklæring

    Denne personvernerklæringen gjelder for Gunnar Øye AS (“www.gunnaroye.no”) og beskriver 


    • hvilke opplysninger som registreres om deg når du besøker nettsiden vår, 
    • hva vi bruker opplysningene til, 
    • hvilke rettigheter du har, og 
    • hvem du kan kontakte hvis det er noe du lurer på


    Gunnar Øye AS er behandlingsansvarlig for persondata som registreres i nettbutikken, og kan kontaktes gjennom informasjon gitt i avsnitt Kontakt oss nedenfor.Ved å godta personvernserklæringen vil du motta kommunikasjon fra Gunnar Øye etter ett kjøp. Dette kan når som helst avsluttes.

    Hva vi samler inn og hvorfor

    Når du besøker vår nettbutikk samler vi inn opplysninger om deg. Det som automatisk samles inn blir beskrevet i avsnittet Informasjonskapsler (Cookies) nedenfor.

    Kjøp i nettbutikken

    For å kunne levere deg våre varer ved kjøp i nettbutikken, registrerer vi personopplysninger om deg. Dette gjelder både om du handler som gjest ("gjestebruker") eller som innlogget bruker i vår nettbutikk. Personopplysninger som vi samler inn i forbindelse med kjøp, er

     

    • Navn 
    • Adresse 
    • Telefonnummer 
    • E-postadresse


    Opplysningene samles inn med formål om å kunne gjennomføre salg av varer til deg.

    Kundekonto

    Hvis du velger å opprette en kundekonto, vil vi lagre de personopplysninger som du oppgir. Med kundekonto får du etter innlogging tilgang til "Min side." Her vil du se dine lagrede personopplysninger, som du kan rette eller endre. Du får også tilgang til ordrehistorikk. En kundekonto gjør det enklere for deg å handle, da din kontaktinformasjon er utfylt i kassen etter innlogging.

    Nyhetsbrev

    Du har mulighet til å melde deg på vårt nyhetsbrev. Ved påmelding må du gi samtykke til at vi kan sende deg e-poster med blant annet tilbud, forslag til varer og annen relevant informasjon. Du kan når som helst trekke ditt samtykke, gjennom å melde deg av vårt nyhetsbrev. Dette gjøres gjennom lenken i tilsendt nyhetsbrev, eller ved å sende en e-post til oss.

    Sikker oppbevaring

    Hos Gunnar Øye tar vi sikkerhet på alvor, og har derfor rutiner og kontroll slik at informasjon ikke skal komme på avveie. Vi lagrer personopplysninger så lenge som nødvendig for å oppfylle våre forpliktelser til deg slik beskrevet i denne personvernerklæringen.

    Informasjonskapsler (Cookies)

    For å kunne gi våre kunder den beste opplevelsen av vår nettbutikk, benytter vi informasjonskapsler (cookies). Ved besøk til nettbutikken vil det plasseres både første- og tredjepart cookies på din enhet. Vi benytter også forskjellige databehandlere som bidrar til å optimalisere nettbutikken på best mulig vis. Om du ønsker å vite mer om hvilke databehandlere som plasserer cookies ved besøk i nettbutikken, kan du se vår oversikt over cookies her.

    Dine rettigheter

    Du rett til innsyn i hvilke personopplysninger vi har registrert om deg. Dersom opplysningene er feil, ufullstendige eller irrelevante, kan du kreve at de skal rettes eller slettes. Sletting forutsetter at vi ikke er forpliktet til å oppbevare opplysningene i henhold til gjeldende lovgivning eller andre forpliktelser vi har. Du kan be om at dine personopplysninger overføres fra oss. Personopplysningene vil bli oversendt i et maskinleselig format. Har du opprettet en kundekonto, kan du selv rette eller endre dine personopplysninger ved å logge inn på min side. Eller så kan du kan sende oss en e-post. Du kan når som helst trekke tilbake samtykke du har gitt ved å kontakte oss. For nyhetsbrev kan samtykke trekkes gjennom link i e-posten. Dersom du opplever at dine personopplysninger ikke blir behandlet i henhold til denne erklæringen, har du rett til å klage til Datatilsynet.

    Kontakt oss

    Om du har spørsmål til oss angående personvernerklæringen, våre produkter eller annet, kan du kontakte oss gjennom informasjonen gitt nedenfor.


    Tlf: 22 69 34 90 

    E-post: post@gunnaroye.no 

    Adresse: Bogstadveien 52 0366 Oslo