Gunnar Øye 

VELKOMMEN TIL GUNNAR ØYE

Gunnar Øye er en luksuriøs klesbutikk for herre og dame,  vi tilbyr eksklusive varer av høy kvalitet i luksuriøse materialer. I vår ærverdige hjørnegård i Bogstadveien blir du møtt med personlig service av våre høyt kompetente og diskrete medarbeidere. Med våre 3 etasjer tilby har vi over 80 merkevarer som inkluderer noen av verdens ledende motehus som Brunello Cucinelli, Zegna, Jacob Cohën, Moncler og Churchs. Gjennom tre generasjoner har Gunnar Øye stått i forkant av motebildet i Norge. Mens trender, farger og snitt forandrer seg, stiller vi fortsatt de samme ufravikelige kravene til kvalitet, håndverk og søm som ved oppstarten over 90 år tilbake.Hos oss er kun det beste godt nok.

Gunnar Øye

VÅR HISTORIE

Det er harde tider. Mellomkrigstid og høy inflasjon. Men klær må man ha, og det er viktig å kle seg skikkelig. Året er 1927.

I et lite hjørnelokale i Bogstadveien 52 sitter en ivrig ung mann bøyd over stoffprøver, målebånd og knappenåler. En evig studie i kvaliteter, materialer og snitt. Assistenten lar synålen gli hurtig gjennom de mykeste stoffer og stivede skjortekrager. Hendende arbeider med nøyaktighet og målrettet presisjon. Hvite skjorter henger på stolte kleshengere med stramme, utskiftbare krager.

Dørene åpnes, og kundene lar ikke vente på seg. Kvaliteten er uovertruffen. Snittet perfekt og servicen upåklagelig.

Forretningens renommé sprer seg raskt blant Oslos herrer. Forretningen vokser, og tar inn flere varer fra eksklusive europeiske og amerikanske motehus for å dekke etterspørselen. Snart er den lille butikken på hjørnet forvandlet til over 500 kvadratmeter moderne herreekvipering som rager stolt i Bogstadveien. Stafettpinnen gis videre, sønnen Erik Øye på femogtyve år har gått i god lære. På hundrevis av kleshengere henger utsøkte dresser, skjorter og fritidsklær til byens herrer. 

Butikken bugner med siste nytt fra nøye utvalgte merkevarer. Han vet akkurat hva han skal se etter. Hvem som oppfyller kravene til stoffkvalitet, snitt og søm. Han kjenner hver kunde og hver centimeter av butikken. Han viderefører, fornyer og forbedrer.
Intet mindre enn perfekt er godt nok for herr Erik Øye.

Gunnar Øye 

GUNNAR ØYE I DAG

I dag er forretningen fremdeles å finne på det samme hjørnet i den ærverdige hjørnegården som rager stolt i en av Oslos viktigste handlegater. Den står stødig på fundamentet som en ung mann la for nærmere hundre år siden. Og fortsatt fylt med innovativ energi, unik kompetanse og stolt historie. Her kan man fortsatt få et glimt av Erik Øye. Men den lyse og eksklusive dame avdelingen vitner omen ny epoke for den folkekjære og tradisjonsrike familiebedriften. Stafettpinnen ligger for lengst stødig i hendene til Eriks to døtre. De vet akkurat hva de skal se etter. Hvem som oppfyller kravene til stoffkvalitet, snitt og søm. De kjenner hver kunde og hver centimeterav butikken. De viderfører, fornyer og forbedrer.

For intet mindre enn perfekt er godt nok for søstrene Kari-Anne og Nina Øye.